логотип solidealОдним з найбільш важливих аспектів економічного та безпечного використання складської вантажопідйомної техніки є правильний підбір шин. Від якості та надійності шин залежить безпека не тільки техніки і вантажу, а й в першу чергу безпека оператора. На жаль багато хто недооцінює важливість цього моменту, що в майбутньому може привести до непоправних наслідків.

шини solideal

Останні кілька десятків років в Європі встоялася тенденція до застосування на складській техніці суцільнолитих шин. Однак, крім вибору шин, важливо зробити правильний вибір постачальника. Camoplast Solideal, утворена в результаті злиття двох незалежних підприємств, є світовим лідером в сфері розробки, виробництва та продажу позашляхових шин, коліс і гумових гусениць. Область застосування продукції компанії дуже широка - її використовують на складській, будівельної, сільськогосподарської, мотовсюдихідній, самохідной і військовій техніці. Колектив компанії становить 7 тис. висококваліфікованих фахівців, які працюють на заводах і в науково-дослідних центрах компанії в США, Канаді, Європі та Азії. Поширюється продукція Camoplast Solideal через власні компанії, офіси яких розташовані в 19 країнах, а також через широку дилерську мережу, яка налічує понад 100 представництв по всьому світу. Крім того, шини Solideal поставляються на багато відомих заводів-виробників складської техніки, в числі яких Toyota, Komatsu, Linde і ін.

Продукція Solideal, ексклюзивним представником якої в Україні є наша компанія, вже добре відома українському споживачеві. Асортимент продукції включає в себе всі типи шин, які використовуються на вилочних навантажувачах: пневматичні, суцільнолиті, бандажні. Як було сказано вище, в Європі найбільшою популярністю користуються суцільнолиті шини, що обумовлено їх перевагами - стійкість до проколів, порізів, розривів, а також довгий термін служби.

Суцільнолиті шини виробництва Solideal широко відомі у всьому світі, при цьому лідером продажів серед суцільнолитих шин, є шина Solideal Magnum. Крім того, нещодавно компанія Camoplast Solideal представила нові шини преміум-класу Solideal Xtreme - найбільш довговічні і зносостійкі в лінійці, вони мають багатошарову структуру і виготовляються із суміші, що містить натуральний каучук. Завдяки унікальним властивостям натурального каучуку, шини можна використовувати при екстремально високих і низьких температурах роботи.

Особливості шин Solideal Xtreme:

  • дуже глибокий малюнок протектора з індикаторами зносу, що забезпечує тривалий термін служби і полегшує роботу з шинами;
  • безперервний центральний Z-подібний малюнок протектора, який зменшує вібрацію і шум і уповільнює знос компонентів трансмісії;
  • широкий профіль, що забезпечує кращу стійкість.

Дані особливості гарантують плавність ходу і рівномірність зносу, що в свою чергу забезпечує тривалий термін служби і низький рівень вібрації шин.

Зносостійкість, якість і надійність шин Solideal Xtreme підтверджені 200 тис. годин польових випробувань. Незалежне дослідження, яке було проведено в Німеччині експертною організацією TÜV SÜD, показало, що в порівнянні з ведучим конкурентом:

  • термін служби шини Xtreme вище на 34% (показники можуть відрізнятися в залежності від розміру шин і сфери застосування);
  • стійкість до поперечних навантажень краще на 25%
  • рівень вібрації менше на 40%;
  • відзначено низький опір коченню.

Все це забезпечує підвищену безпеку під час роботи і більший комфорт оператора. Шини Solideal Xtreme відмінно підходять для тризмінної роботи, підвищеного навантаження і умов роботи зі збільшеним плечем пробігу. Шини пропонуються в різному виконанні: з бортом для швидкого монтажу без використання бічних і запірних кілець, які не марковані шини для підприємств харчової промисловості, медичних установ, електропровідні шини для приміщень, де існує небезпека вибуху.

Унікальні особливості шин Solideal Xtreme, що забезпечують зменшення витрат внаслідок простоїв і заміни і зниження вартості експлуатації в годину дозволяють виробникові назвати їх застосування економічно вигідним рішенням.

Компанія «Зевс» пропонує своїм клієнтам весь асортимент шин Solideal для складської і дорожньо-будівельної техніки. Фахівці компанії допоможуть зробити оптимальний вибір шин виходячи з потреб і цінових очікувань кожного клієнта. Крім того, ми готові надати послуги з напресування шин на спеціальному пресі Solideal відповідно до інструкцій і технології виробника.

Шини Solideal для дорожньо-будівельної техніки

Гумові гусениці Camoplast - Solideal

Напресування шин