Для поліпшення ефективності діяльності компанії Rocla Oy ("Rocla") і Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe B.V. ("MCFE"), планують повністю об'єднати свої операції. Rocla планує припинити торговельні операції від свого імені, і стати частиною MCFE's з 1 січня 2012.

Виробничі фонди компанії Rocla в Фінляндії стають частиною MCFE's і будуть виробляти електронавантажувачі і автоматичні візки для брендів компанії. Продажні і сервісні підрозділи Rocla в Фінляндії, Данії і Росії стануть окремими організаційними одиницями всередині MCFE. Це не вплине на загальну систему контактів.

Було проведено вивчення можливості реалізації передачі розробок товарів та дизайнерських ресурсів компанії Rocla в Фінляндії з метою її входу в Світовий Дизайнерський Центр Mitsubishi Heavy Industries Ltd. ("MHI") в наступному році. Це прискорить уніфікацію дизайну всього спектра товарів, що випускаються.

Передбачуване злиття компаній в одну організацію призведе до більш ефективної структури, спростить логістичний ланцюжок, збільшить економію за рахунок зростання виробництва, і поліпшить якість послуг, що надаються клієнтам. Об'єднання також забезпечить значне зростання можливостей компанії і створить великий потенціал для поліпшення функціонування компанії шляхом об'єднання процесів і обміну кращими розробками і досвіду, особливо в таких сферах, як закупівлі, фінансування і виробництво.

Про Rocla

Rocla - це фінська компанія, чиєю основною діяльністю є розробка і забезпечення просунутих рішень і сервісів у сфері складської логістики. Грунтуючись на власних унікальних розробках складської техніки, Rocla покращує логістичні операції своїх клієнтів, пропонуючи широкий ряд техніки і її обслуговування. Постійне поліпшення, зручний дизайн і бездоганний сервіс є основою для діяльності і продукції компанії. Rocla повністю належить Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe B.V.

Про MCFE

Заснована як спільне підприємство в 1992, Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe (MCFE) B.V. поєднує в собі технологічні, маркетингові та фінансові можливості Mitsubishi Heavy Industries (MHI) Ltd. і Caterpillar Inc. З 1992, MCFE постійно збільшувало свою частку на ринках Європи, країн СНД, Африки та Близького Сходу. Діяльність MCFE повністю присвячена виробництву високоякісної вантажно-розвантажувального обладнання під торговими марками Cat® Lift Trucks і Mitsubishi Forklift Trucks. Мета компанії - стати лідером на ринку противовагової складської техніки і устаткування, забезпечуючи своїх клієнтів товарами з високоякісних матеріалів з ідеальною сервісною підтримкою.