Сучасні технології досягли неймовірного прогресу. Тисячі вчених, конструкторів і технологів прикладають колосальні зусилля для створення максимально ефективної техніки для роботи в складських приміщеннях. Техніка для складу сьогодні дуже затребувана і актуальна. Навантажувач - один з найбільш частих запитів, а згодом і покупок серед власників бізнесу. Виконання вантажно-розвантажувальних робіт займає більшу частину часу і вимагає не тільки фінансових вкладень, а й колосальних витрат фізичної енергії працівників. З метою збільшення ефективності даного процесу оптимальним рішенням є придбання спецтехніки, зокрема вилочного навантажувача.

навантажувач на складі    вилочні навантажувачі жовті

Вилочний навантажувач - актуальність для підприємства

В даний час з розвитком автоматизації процесів практично на кожному підприємстві є необхідність в вилочному навантажувачі. Залежно від специфіки компанії, умов, інтенсивності, тривалості роботи, а також інших індивідуальних вимог необхідно вибирати спецтехніку. Те, наскільки правильно буде виконаний підбір техніки залежить подальша якість роботи вилочного навантажувача і, відповідно, прибуток компанії. Вже давно ні для кого не секрет, що саме точне стратегічне планування з урахуванням оптимізації всіх бізнес-процесів відіграє ключову роль в масштабуванні і монетизації підприємства. Таким чином, впровадження спецтехніки входить в обов'язкові позиції для успішного розвитку компанії.

Від правильного вибору спецтехніки безпосередньо залежить прибуток вашої компанії. Якісна техніка з високим рівнем характеристик прослужить довго і продуктивно, а також істотно вплине на ефективність роботи співробітників. Комфорт в кабіні оператора, зручне розташування панелі управління, плавність ходу і роботи підйомного пристрою, вантажопідйомність, маневреність забезпечують виконання завдань в короткі терміни. Завдяки своїм компактним розмірам навантажувач має великий рівень маневреності. Висока продуктивність і швидкість виконання робіт значно знижують експлуатаційні витрати. Не варто розглядати його просто як техніку - це один з ключових інструментів вашого бізнесу!

вилочний навантажувач на платформі    Вилочний навантажувач з водієм

Як вибрати вилочний навантажувач?

Існує кілька основних видів навантажувачів - дизельні та газові (автонавантажувачі), електронавантажувачі, автонавантажувачі підвищеної прохідності (позашляховики). Для того, щоб правильно вибрати навантажувач зверніть увагу на ряд показників:

  • місце для роботи техніки (складське приміщення, відкритий простір, майданчики, де потрібна висока прохідність);
  • вантажопідйомність (з якими вагами необхідно буде працювати); рекомендується вибирати вантажопідйомність з урахуванням максимального підйому щогли - чим вище буде підйом, тим з більшим запасом варто взяти навантажувач.
  • поверхню для переміщення (навантажувач повинен безперешкодно пересуватися по робочій ділянці і повноцінно виконувати всі функції).

У складських приміщеннях, як правило, використовують електронавантажувачі. Відсутність викидів є основним показником при виборі спецтехніки для закритих приміщень. Електронавантажувачі роблять менший шкідливий вплив на людей так як рівень шуму і викидів є мінімальним. Дуже часто робота складів пов'язана з продуктами харчування, а значить необхідно враховувати цей факт при покупці вилочного навантажувача, щоб товар ні в якому разі не піддавався обробці викидами. Також, однією з переваг електронавантажувача є менші габарити і велика маневреність.

вилочні навантажувачі cat    навантажувачі cat

Автонавантажувачі знайшли широке застосування на відкритих просторах, де наявність шуму і викидів не впливає на здоров`я людей, а також якість товарів. Даний вид повністю адаптований до погодних умов - є можливість встановити системи опалення та кондиціонування. Відмінні умови всередині кабіни дозволяють оператору виконувати роботу більш якісно і продуктивно, що є актуальними показниками при роботі на відкритих майданчиках.

Якщо передбачається використання на нерівних поверхнях (в гірничодобувній промисловості, на будівельних майданчиках, в сільському господарстві, в садах, в інших сферах), то бажано вибрати навантажувач підвищеної прохідності. Такий вид зручний при виконанні будівельних робіт будь-яких об'єктів, для прибирання сміття, на всіх не рівних поверхнях. Маневреність, багатофункціональність, плавне регулювання і високий кліренс дозволить здійснювати роботу швидко, ефективно, без шкоди для самої техніки.

Приймати рішення про покупку спецтехніки варто, грунтуючись на наступні чинники:

  • вид: дизельні, електричні або на газу;
  • продуктивність вилочного навантажувача;
  • період проходження ТО;
  • довговічність і надійність;
  • умови безпеки для оператора;
  • комфорт кабіни;
  • екологічність;
  • багатозадачність і його опції;
  • наданий термін гарантії;
  • сервісне обслуговування.

вилочні навантажувачі на вулиці    вилочний навантажувач на вулиці

Де купити вилочний навантажувач?

Компанія ТОВ «ЗЕВС» вже на протязі 20 років впевнено займає лідируючі позиції в сфері поставок навантажувачів (автонавантажувачі, електронавантажувачі), штабелерів, гідравлічних візків, запчастин, шин, акумуляторних батарей. Досвідченими фахівцями надається повний спектр послуг: продаж, оренда, гарантійне і післягарантійне обслуговування, вирішення питань з урахуванням індивідуальних особливостей замовлення.

Висококваліфікований персонал із задоволенням надасть консультації в необхідній кількості, допоможе у виборі товару, індивідуальному розрахунку вартості, надання найбільш вигідних оптимальних пропозицій, проведе тест-драйв. Наші фахівці проходять регулярне підвищення рівня кваліфікації, зможуть надати якісну інформацію про кожен вилочний навантажувач, розкрити сильні сторони і технічні характеристики.

Наша компанія працює виключно з ТОПовими брендами, будучи ексклюзивними дилерами таких відомих виробників, як CAT Lift Trucks, HELI, CROWN, DOOSAN, Bawoo, TAB, Camoplast Solideal і офіційними дилерами Giant Move, Xilin, Niulu Machinery, Continental, GF, KAUP, Metal Sistem. Плідна співпраця зі світовими компаніями дає нам можливість пропонувати кращі ціни на спецтехніку преміум-класу.

вилочний навантажувач з червоними скриньками    вилочний навантажувач з картонними коробками

Основні переваги співпраці з ТОВ «ЗЕВС»

  • всесвітньо відомі бренди з багаторічним досвідом виробництва техніки;
  • широкий асортимент вантажопідйомної техніки для будь-яких завдань;
  • неперевершена якість і безпека;
  • ЗЕВС - 20 років на ринку України, реалізовано понад 5000 одиниць техніки;
  • кращі ціни в преміум класі;
  • більше 10 000 найменувань запчастин на складах в Україні;
  • технічне і сервісне обслуговування по всій Україні;
  • гарантія від виробника до 5 років.

Репутація, складена роками, позитивні відгуки клієнтів, величезний досвід, заснований на продуктивній взаємодії з партнерами є незаперечною перевагою при роботі з нашою командою. Протягом всієї своєї діяльності ми перебуваємо в постійному самовдосконаленні, динамічному розвитку, прагненні поліпшити якість товарів і надати найбільш широку лінійку товарів від кращих виробників.

Вилочний навантажувач серед контейнерів    вилочний навантажувач з вантажем

Для детальної консультації прохання звертатися за телефоном 0 800 605 605 (дзвінки безкоштовні). Наш менеджер надасть повну інформацію з усіх позицій.