НОВІ ПРОДУКТИ

Немає сумнівів в тому, що 2019 рік був насиченим як для Cat®Lift Trucks, як і для галузі виробництва вантажопідйомної техніки в цілому. Беручи до уваги старт виробництва нових продуктів, оновлений асортимент, відмічені нагородами вилочні навантажувачі та впровадження нових варіантів акумуляторних батарей, 2019 рік можна вважати безпрецедентним роком за кількістю розробок продукції. У міру того, як рік добігає кінця, настав час для того, щоб підвести підсумки і згадати про неймовірні інноваціях, впроваджених Cat® Lift Trucks за останні дванадцять місяців.

1. Електричні ручні візки NPPL12-15

Ці візки вантажопідйомністю 1,2 і 1,5 тонни створені для забезпечення споживачів технікою з високою продуктивністю і низькою вартістю володіння. Вони особливо добре підходять для робіт низької та середньої інтенсивності в приміщеннях, в тому числі в обмеженому просторі. Приклади використання - майстерні, торгові приміщення, невеликі супермаркети і склади, вантажні контейнери і причепи.

2. Дизельні / газ-бензинові навантажувачі DP / GP15-35 (C) N, DP40-55 (C) NB, GP40-55 (C) N

Ці міцні і надійні навантажувачі, потужні і прості в обслуговуванні, були реконструйовані. Основними зі змін є більш зручне сидіння Grammer MSG 65 в стандартній комплектації і нова захисна решітка оператора з більш сучасним дизайном.

3. Низькорівневий підбирач замовлень NO20N2X (P)

Додавання двох нових моделей додатково до ряду низькорівневих комплектовщиков замовлень NO-N2 надає додаткові можливості для комфорту і ефективності оператора. Розроблені для комплектації першого і другого рівнів, вони об'єднують всі функції підвищення продуктивності і зниження стомлюваності існуючого асортименту, а також його лідируючу на ринку ефективність використання енергії.

4. Тягач NTR30-50N2

Тягачі Cat® Lift Trucks покоління N2 підвищують ефективність як машин, так і операторів завдяки тій провідній на ринку енергоефективності, відмінної керованості і комфорту. Їх перевага в значній мірі базується на продуманих розробках і інтелектуальних системах, розроблених і перевірених в енергійних низькорівневих електричний візок семества NO-N2.

5. Електричний транспортувальник піддонів NPP16PD

Електрична двухпалетная візок NPP16PD підвищує продуктивність завдяки одночасній транспортуванні двох піддонів (один над іншим). Вона ідеально підходить для навантаження і розвантаження на розвантажувальних платформах, а також для транспортування вантажів на короткі відстані на складах, в супермаркетах і на виробничих площах.

6. Електричний транспортувальник піддонів з платформою для оператора NPP16PD

Електрична двухпалетная візок NPV20PD з відкидною платформою економить час, перевозячи два піддону одночасно (один над іншим). Вона ідеально підходить для дворівневого штабелювання на навантажувальної рампі і для транспортування вхідних та вихідних вантажів на короткі, середні або великі відстані.

7. Компактний штабелер NSP12PC

Штабелер з супроводжуючим оператором, вантажопідйомністю 1,2 тонни NSP12PC - потужна, але компактна модель ідеально підходить для заповнення складських полиць, штабелювання, комплектації замовлень і коротких внутрішніх транспортних операцій, наприклад, на складах, в супермаркетах і виробничих приміщеннях.

8. Штабелер з платформою NSV12-16 (P) (I) (S)

Крім штабелювання до 5,4 метра, цими універсальними штабелерами оператор може управляти як в пішохідному режимі, так і перебуваючи на відкидний платформі для внутрішніх перевезень на різні відстані. Вони можуть бути адаптовані для різного використання в обмеженому просторі, включаючи попутний підбір замовлень.