Всі моделі оснащені міцним шасі і доступні в трьох варіантах довжини: "Міні", "Молодша модель" Старша модель", щоб відповідати вимогам для різних ємностей акумуляторів, як літій-іонних, так і свинцево-кислотних.
Модель "Міні" має найкоротшу довжину в порівнянні з конкурентами і є найкоротшим візком на ринку.

Вбудований повністю інтегрований літій-іонний акумулятор та дуже короткі габарити візка забезпечують продуктивність та надійність у роботі в кілька змін з максимальним часом безвідмовної роботи.

Унікальна запатентована система ProDrive+ забезпечує максимальне зчеплення, амортизацію та стійкість на нерівних поверхнях та у вологих умовах.

Відкидна платформа має гарну амортизацію, для забезпечення найвищих стандартів комфорту для водія.
Складні бічні захисні рукоятки входять до стандартної комплектації для збільшення швидкості руху, продуктивності та безпеки.

Тягові характеристики: навантаження та розвантаження вантажних машин або транспортування вантажу по слизькій підлозі можливі без пробуксовування коліс, а ефективність гальмування завжди на висоті. Дані особливості забезпечують найкраще у своєму класі тягове зусилля, навіть на мокрій поверхні, забезпечуючи високу швидкість руху та короткий гальмівний шлях незалежно від ваги вантажу.

Крім того, ролики розташовані асиметрично, щоб зменшити ударну дію на шасі, оскільки вони не вдаряються одночасно.

Демпфування: мінімальний ударний вплив на візок та водія. Амортизатори тягового колеса з довгим ходом разом із спеціально розробленими роликами, що поглинають удари, значно знижують вібрації та ударну дію на водія та візок.
Стійкість: унікальна конструкція роликів вирішує класичну проблему, поєднуючи гарну амортизацію із відмінною бічною стійкістю. Нова лінійка візків для піддонів забезпечує відмінну бічну стійкість як з вантажем, так і без вантажу на поворотах, що сприяє визначній продуктивності в будь-яких ситуаціях.

Найкраща у своєму класі рукоятка керування emPower має ергономічну форму з доступними елементами керування, що дозволяє водієві безпечно керувати транспортним засобом.

Рульове управління з підсилювачем - зручне рульове управління зі зменшеним кутом повороту та гідравлічною амортизацією забезпечують чудову точність управління. Немає фізичного з'єднання між рукояткою керування та провідним колесом. Жодних ударів, поворотів і розворотів від приводу до рукоятки управління. +/- 55 градусів кермового керування.