Відрізняючись компактним дизайном, вражаючою маневреністю та інтелектуальними системами управління, дані навантажувачі є найкращим вибором у випадку, якщо складський простір обмежений. Ідеальні для ефективної роботи в контейнерах, вантажних автомобілях, стелажах та інших тісних, динамічних середовищах, що швидко адаптують свої експлуатаційні характеристики, виходячи з побажань, що змінюються, і потреб оператора. Вони сконструйовані таким чином, щоб витримувати роботу у жорстких умовах із високою вологістю, у брудних чи запорошених умовах.

ТИПОВІ ОБЛАСТІ ЗАСТОСУВАННЯ

  • Виробництво продуктів харчування та напоїв та оптова торгівля
  • Рибальство та рибопереробка
  • Хімічна, текстильна та гумова промисловість
  • Зберігання на складах із звичайними та низькими температурами
  • Машинобудування та важка техніка
  • Електроустаткування та компоненти

Настроєні під оператора

Як вилковий навантажувач розуміє та миттєво відповідає на те, що хоче зробити оператор? Звідки навантажувач знає, що найкраще зробити в будь-якій ситуації? Для детальної відповіді на подібні питання буде потрібний довгий аналіз показників електронних контролерів і датчиків, програмного забезпечення та безлічі алгоритмів.

Щоб заощадити час, просто сфокусуємося на ефектах даної технології. Одним словом, вона робить водіння та вантажно-розвантажувальні операції більш простими, надійними, безпечними та зручними.

Оператори відчувають, що машина перебуває в повній гармонії з ними, тому вони працюють із задоволенням, впевненістю у собі та високою продуктивністю.

Враження від водіння Cat EP14-20A(C) N(T) починається з його адаптивної системи керування (RDS). Вона контролює та миттєво реагує на зміни у швидкості переміщення ноги та педалі, видаючи навантажувачу команду на відповідну адаптацію робочих характеристик. Всі дії плавно управляються, включаючи зупинки та торкання.

Оптимізоване кермо

Інші системи навантажувача постійно регулюють чутливість кермового керування залежно від поточної швидкості переміщення. Поворот та зусилля на рульовому колесі, необхідне для початку зміни напрямку переміщення, збільшується при русі на високій швидкості, тому постійне коригування не потрібне. Активація поворотів стає миттєвою і не потребує зусиль на низьких швидкостях, що робить кермо легшим для точного маневрування.

Навантажувач використовує вдосконалену систему керування на поворотах, яка координує два незалежні електродвигуни переднього приводу та електродвигун керованої осі для досягнення максимальної безпечної швидкості. Та ж система протидіє схильності противаги продовжувати швидке бічне переміщення при випрямленні траєкторії руху навантажувача після повороту на високій швидкості. Вона також запобігає перекиданню в даній ситуації.

Маневрування є плавним та гнучким завдяки подвійному приводу з кермовим керуванням на 4 колеса. Задня поворотна вісь +100° дозволяє навантажувачу переміщатися у напрямку без необхідності спочатку здавати заднім ходом. Для ще більшої гнучкості при поворотах пропонується опція кермового керування на 360 °. Це дозволяє навантажувачу повертати і рухатися в протилежному напрямку (180 °) без зупинки та для уникнення порушення стійкості вантажу.

ОСНОВНІ ФУНКЦІЇ КОРОТКО

  • Ефективні електродвигуни з високим діапазоном частот обертання забезпечують більшу точність в управлінні прискоренням, створюють вищий крутний момент на низьких швидкостях і знижують споживання енергії.
  • Повністю електромагнітні гальма вимагають меншого обслуговування та відрізняються високою енергоефективністю.
  • Швидкий доступ до акумулятора скорочує час на обслуговування та заміни.
  • Модульна конструкція спрощує дооснащення або заміну деталей, включаючи захисний дах та опції кабіни.
  • Адаптивна система управління (RDS) швидко адаптує робочі характеристики у відповідь на швидкість керування педаллю та забезпечує плавність переміщень, зупинки та запуску.
  • Змінне передавальне число кермового керування та зусилля на кермовому колесі постійно оптимізуються залежно від швидкості переміщення.
  • Удосконалена система управління на поворотах узгодить два електродвигуни приводу передніх коліс та електродвигун задньої осі з керованими колесами для оптимізації швидкості розвороту, стабілізує швидкі бічні переміщення противаги та запобігає нахилу при вирівнюванні після повороту на високій швидкості.
  • Рульове керування на 4 колеса з подвійним приводом із задньою поворотною віссю +100° забезпечує плавне та швидке маневрування, включаючи миттєві переміщення убік без необхідності здавати заднім ходом.
  • Гідравлічна система з розпізнаванням навантаження автоматично адаптується до ваги вантажу, що обробляється, для підтримки точного управління.
  • Система пасивного контролю коливань щогли підтримує відкритим автоматичне гальмо стоянки під час підйому таким чином, щоб енергія розгойдуючи щогли поглиналася шасі.
  • За замовчуванням, прискорення навантажувача та робота гідравліки автоматично обмежуються підйомом від 3,5 метрів і вище для плавного, контрольованого керування. Як опцію включення цієї функції можна налаштувати для підйому понад 2 метри.
  • Для різних операторів та завдань можуть бути обрані попередньо налаштовані режими ECO та PRO або сервісними інженерами можуть бути застосовані індивідуальні налаштування.
  • Похила та вузька панель приладів, односпицеве рульове колесо та оптимізована конструкція циліндра підйому каретки на доступну висоту максимально покращують видимість спереду, ззаду та збоку.
  • Гідравлічні пальцеві маніпулятори з оптимізованим пружинним зусиллям на підлокітнику, що регулюється, забезпечують ідеальне з точки зору ергономіки положення руки, анатомічну опору і вільний рух.
  • Система виявлення присутності+ включає автоматичне гальмо стоянки, функцію запобігання довільного прискорення на ухилах, і разом з цим не допускає будь-яких переміщень навантажувача і гідравліки, якщо оператор не зайняв правильне положення на сидіння.