C 23 по 27 квітня група співробітників ТОВ «Зевс» відвідала виставку CeMAT - 2018, яка проходила в м. Ганновері (Німеччина). Більше 5800 учасників виставки з усіх куточків світу представили свої новітні розробки і технологічні досягнення в сфері інтралогістікі, управління ланцюгами поставок, технічні новинки. Відвідали виставку понад 210000 осіб. Такі теми, як машинне навчання, штучний інтелект, промислові ІТ-платформи, використання роботів і автономних систем у виробництві та інтралогістіке, а також роль робочих на інтегрованій фабриці були предметом інтенсивних дебатів на стендах учасників на заході.

З цілому 210 000 відвідувачів на виставці більше 70 000 з них прибули з-за кордону. Китай очолив статистику іноземних відвідувачів, в цілому 6500 осіб, потім Нідерланди (5300), Польща (2700 осіб), Сполучені Штати (1700 осіб), Мексика (1400 осіб)

Центральні тенденції, відмічені в Ганновері в цьому році, включали постійне зближення IT і машинобудування, промислових IT - платформ та інших нових бізнес-моделей і неминучий вплив штучного інтелекту на виробництво. Тісна інтеграція виробництва і логістики була ключовою темою в залах CeMAT. Це не дивно, оскільки сучасне виробництво просто не може працювати без інтелектуальних логістичних систем. Серед основних продуктів - вантажна техніка, автономні човники, роботи-підбирачі та комплектні системи. У короткому повідомленні неможливо передати всю широту представлених інновацій. Ознайомитися з офіційним прес - релізом можна на сайті виставки //cemat.de/.

Нижче представлений невеликий фотозвіт про відвідування виставки нашою групою.

виставка semat-2018акумулятор tabТАВ - системи літієво - іонних батарейtab літієво іонна батареястенд heli на semat-2018техніка Heliнавантажувачтехніка з Li- Ion батареямичервоний навантажувачділові переговоризустріч на виставціsemat-2018heli на semat-2018новинки на semat-2018техніка heliheli технікаіндустріальні шиниіндустріальна шина з поліуретану